Hva gjør vi?

Lærlingekontoret i Salten bidrar til å etablere gode relasjoner mellom bedrifter og lærlinger/lærekandidater. Vi gir god og informativ veiledning til medlemsbedrifter og sikrer kvalitet i opplæringen.

Ung kvinne som står bak kassen i en frisørsalong. Foto

Våre hovedoppgaver

Ansatte

Jørn Gunnar Gundersen

Daglig leder og ansvarlig for oppfølging innen restaurant og matfag, samt hotellfagene. Utdannet kokk og Food & Beverage Management ved Norsk Hotellhøgskole og aktiv i lokalt laug. Jørn trives godt på tur, og arrangerer gjerne selskap og sammenkomster!

Linda Utheim

Ansvarlig for oppfølging innen TIF/industri/bilfag/yrkessjåfør, elektrofag og særløpsfag. Utdannet adjunkt med tilleggsutdanning og utdannelse innen markedsføring, økonomi og ledelse. Linda nynner og synger og er en scene-glad dame, diskuterer gjerne pedagogiske virkemidler og didaktikk. Hennes lærer/bartender bakgrunn viser seg i lag-på-lag bekledning og sekk på ryggen!

Marlen Hong Skavhaug

Ansvarlig for oppfølging innen frisørfag og sikkerhetsfag. Teoriundervisning og mappeoppgaver for alle frisørlærlingene. Utdannet frisør, bachelor – yrkesfaglærer Design og håndverksfagene/frisør. Har i tillegg utdannelse innen organisasjonspsykologi, personaladministrasjon og kompetanseutvikling. Har lang erfaring fra undervisning i privat og offentlig videregående skole. Marlen er oftest observert ikledd stilsikkert; sort eller hvitt, eller begge deler. Meget systematisk og ryddig, og sørger for at din bedrift er i de tryggeste hender!

Styret i LIS 2024

Styreleder: Jørgen Nygren (Nordlanssykehuset)

Øvrig styre

Bjørn Eivind Jørgensen (Bodø videregående skole)

Rune Irgens (Baker Olsen)

Janine Arroub Esperøe (Thon Hotel)

Kurt Magne Aga (Team Verksted AS)

Revisor: KPMG

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer